НОВИНИ:
Конкурс дава възможност на младежи да развият собствени проектиОще 105 млн. евро за бизнес проекти50 000 лв. кредит за младежки бизнес се отпускаКонкурс за микро и малки фирмиСъздават карта на малкия и средния бизнес у насОбучават безплатно млади хора как да стартират бизнесФирмите ще бъдат насърчавани от нова Агенция за икономически растежСтарт на най-голямата стажантска инициатива10 000 лева за стартираща младежка фирмаПредприемачи мотивират ученици да реализират своите идеиУлеснява се стартирането на бизнес от страна на младежиПрограма на Тексаския университет с финансиране за стартиращи фирмиГаранционният фонд ще осигури по-лесни кредити за малки и средни фирмиПомощи за изложения в страната ще получат малките фирмиСтартиращи фирми ще получат подкрепа за иновацииKредити с ниски лихви за предприемачи до 29 годиниЧетвърти сезон на Start it smart набира участнициВ следващите 20 години роботи ще заемат 35 на сто от работните местаБългарски Linkedin за специалисти по човешки ресурси стартираСтартиращите български ИТ компании могат да участват на семинар в Корея
от 10 Юли. 2013

Етикети: бизнес идеи, царевица, сладка царевица,

Интересът към уличните храни все повече нараства. Особено голям интерес има младото поколение. Така възниква и сладката царевица в чашка. Можете да се захванете да продавате сладка царевица, а ако имате постоянна работа защо не и да наемете някой да продава вмесето вас?

Възникват следните въпроси:
Какво да направим?
Как да започнем?
Какво представлява бизнеса със сладка царевица?
Какво ни е необходимо?
Първо трябва да изберете място, където да продавате сладка царевица. Трябва да бъде много оживена улица, по която всеки ден минават много хора. Или защо не и оживен парк? Можете да изберете място до някой голям хранителен маркет.
Втората стъпка е да си купите щанд за царевица. Цената на един такъв щанд варира от 500 до 1000 лева. При добро проучване можете да се сдобиете със качествен и добър щанд на изгодна цена.
Трябва да се споразумите с доставчик на качествена сладка царевица.
И на последно място е продавачът. В случай, че няма да се заемете лично с този бизнес трябва да намерите някой, който  има добри умения за обслужване на клиенти. Качествата на продавачът ще имат голямо значение за продажбите.
Автор: Йоана Антонова

Сподели тази статия с вашите приятели в любимата си социална мрежа

Колко е полезна тази информация?
Оценете като използвате звездичките


Oценка:


Оценка 5 of 5 - 1 глас.

Статии:
Да, искам да се абонирам БЕЗПЛАТНО за бюлетина на biznesidei.bg и да получавам новини и съвети от сферата на бизнеса, информация за продукти и услуги.

Abonare newsletterАбонирай се БЕЗПЛАТНО за бюлетина на biznesidei.bg и ще получаваш последните новини и анализи по темите от бизнеса, които те интересуват.

Сподели своя коментар
0 Коментари
Изтеглете БЕЗПЛАТНО Специално Приложение

Пункт за производство и продажба на понички

Абонирайте се за бюлетина на biznesidei.bg и бъдете в крак с тенденциите в бизнеса."Пункт за производство и продажба на понички"