за Йоана Антонова от 10 Юли. 2013

Етикети: бизнес идеи, царевица, сладка царевица,

Интересът към уличните храни все повече нараства. Особено голям интерес има младото поколение. Така възниква и сладката царевица в чашка. Можете да се захванете да продавате сладка царевица, а ако имате постоянна работа защо не и да наемете някой да продава вмесето вас?

Възникват следните въпроси:
Какво да направим?
Как да започнем?
Какво представлява бизнеса със сладка царевица?
Какво ни е необходимо?
Първо трябва да изберете място, където да продавате сладка царевица. Трябва да бъде много оживена улица, по която всеки ден минават много хора. Или защо не и оживен парк? Можете да изберете място до някой голям хранителен маркет.
Втората стъпка е да си купите щанд за царевица. Цената на един такъв щанд варира от 500 до 1000 лева. При добро проучване можете да се сдобиете със качествен и добър щанд на изгодна цена.
Трябва да се споразумите с доставчик на качествена сладка царевица.
И на последно място е продавачът. В случай, че няма да се заемете лично с този бизнес трябва да намерите някой, който  има добри умения за обслужване на клиенти. Качествата на продавачът ще имат голямо значение за продажбите.
Автор: Йоана Антонова

Сподели тази статия с вашите приятели в любимата си социална мрежа


Статии:
Да, искам да изтегля наградата БЕЗПЛАТНО и да получавам новини за продукти, услуги, събития и др., предлагани от FSP

Abonare newsletterАбонирай се БЕЗПЛАТНО за бюлетина biznesidei.bg, за да получавате последните новини и анализи за теми, от които се интересувате!

Отгоре Отгоре
Коментари
0 КоментариОтгоре Отгоре

Статии


Поверително
Абонирай се за бюлетина biznesidei.bg и да получавате последните новини по електронната поща
Отгоре Отгоре