НОВИНИ:
Конкурс дава възможност на младежи да развият собствени проектиОще 105 млн. евро за бизнес проекти50 000 лв. кредит за младежки бизнес се отпускаКонкурс за микро и малки фирмиСъздават карта на малкия и средния бизнес у насОбучават безплатно млади хора как да стартират бизнесФирмите ще бъдат насърчавани от нова Агенция за икономически растежСтарт на най-голямата стажантска инициатива10 000 лева за стартираща младежка фирмаПредприемачи мотивират ученици да реализират своите идеиУлеснява се стартирането на бизнес от страна на младежиПрограма на Тексаския университет с финансиране за стартиращи фирмиГаранционният фонд ще осигури по-лесни кредити за малки и средни фирмиПомощи за изложения в страната ще получат малките фирмиСтартиращи фирми ще получат подкрепа за иновацииKредити с ниски лихви за предприемачи до 29 годиниЧетвърти сезон на Start it smart набира участнициВ следващите 20 години роботи ще заемат 35 на сто от работните местаБългарски Linkedin за специалисти по човешки ресурси стартираСтартиращите български ИТ компании могат да участват на семинар в Корея
biznesidei.bg » Малък бизнес » Писател на готварски книги

Писател на готварски книги

от 22 Април. 2013

Писател на готварски книгиЕтикети: бизнес идея, готварска книга, надомна работа

Домакините прекарват голяма част от времето си в кухнята. Заедно с това научават много нови рецепти и споделят тези рецепти. Щом могат да се печелят пари от готвене, защо да не може да печелят от готварски книги?

Готвенето е много широка област, където може да намерите много теми, за които да пишете. Особено книга за местната кухня би привлякла повече внимание. Хората непрестанно са в търсене на нови идеи за рецепти и вкусове, но щом стане въпрос за готвене трябва да имате предвид някои основни правила. Какъв формат ще изпозлвате за да обясните ястието, което приготвяте? Примерно ако прибавяте малки истории към рецептите, това ще ги превърне в уникални. 
 
Примерна рецепта може да бъде: 
- име на рецептата
- малко въведение или история за рецептата
- необходими продукти
- време за приготвяне
- време за готвене
- информация за храните
- стъпки за подготвяне на рецептата
- съвети
 
Как да печеля пари?
 
Създайте си уеб сайт, където да публикувате рецептите. Така ще привлечете хора, които се интересуват от рецептите Ви. Вие може да ги предизвикате да купуват Вашите продукти. След като имате успех в една книга можете да издавате продължение.
Автор: Biznesidei.bg

Сподели тази статия с вашите приятели в любимата си социална мрежа

Колко е полезна тази информация?
Оценете като използвате звездичките


Oценка:


Оценка 5 of 5 - 1 глас.

Статии:
Да, искам да се абонирам БЕЗПЛАТНО за бюлетина на biznesidei.bg и да получавам новини и съвети от сферата на бизнеса, информация за продукти и услуги.

Abonare newsletterАбонирай се БЕЗПЛАТНО за бюлетина на biznesidei.bg и ще получаваш последните новини и анализи по темите от бизнеса, които те интересуват.

Сподели своя коментар
0 Коментари
Изтеглете БЕЗПЛАТНО Специално Приложение

Пункт за производство и продажба на понички

Абонирайте се за бюлетина на biznesidei.bg и бъдете в крак с тенденциите в бизнеса."Пункт за производство и продажба на понички"